House for sale

254000€

3 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 11322857
Immoweb code : 11322857

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
73 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Instapklaar, licht huis met 3 à 4 slaapkamers en gezellige, zonnige koer. Verrassend ruim, helemaal in orde en gerenoveerd met tijdloze materialen, vlakbij Turnhout centrum.
Je stapt er binnen in de inkomhal, waar je een apart gastentoilet en een ingemaakte kast hebt. Van hieruit wandel je rechts de leefruimte binnen, die een mooie strakke doorlopende XL-tegel heeft en met zicht op de zonnige, zuidwestgerichte koer achteraan en de open keuken.
De keuken is warm én tijdloos, met alles erop en eraan. Zo heb je hier een gasvuur, een dampkap, een spoelbak, koelkast en heel wat kastruimte. Je kookt hier met zicht op de koer achteraan, die is beklinkerd en met z’n 20 m² de perfecte plek is. Extra handig ook is de servitudeweg achteraan, waardoor je makkelijk met je fietsen of vuilbakken weg kunt.
Via de trap ga je naar het eerste, waar je drie slaapkamers op een doorlopende laminaatvloer en een badkamer hebt. De master bedroom bevindt zich achteraan, de twee andere kamers aan de voorzijde. Aan licht geen gebrek hier, dankzij de grote veluxen. De badkamer bevindt zich centraal tussen de kamers, en is betegeld, met een douchecabine, een hangtoilet, lavabo met spiegel en hangmeubel en aansluiting voor je wasmachine en droogkast.
Met de ruime zolder op de tweede verdieping kun je nog heel wat kanten uit.
voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12534/

Get in touch