House for sale

3 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 10063768
Immoweb code : 10063768

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
163 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In een rustige straat in Veurne nabij 2 bakkerijen, 2 scholen, een créche en op wandelafstand van het station bevindt zich deze tot in de puntjes afgewerkte gezellige woning.

U komt deze woning binnen via de inkomhall. Verder kunt u naar de gezellige living met inbouwhaard op gas en ingemaakte kasten. Aansluitend kunt u naar de ruime, volledig ingerichte keuken met inbouwgashaard. Via een schuifdeur in de keuken kunt u naar de recent vernieuwde badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Verder heb je een open wasruimte met aansluiting voor zowel de wasmachine als de droogkast. Via de achterdeur is er een doorgang naar de tuin. 

Op de eerste verdieping bevinden er zich 2 slaapkamersen een ingerichte dressing. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en werd volledig geïsoleerd. Deze zou ook perfect dienst kunnen doen als kamer.

Deze woning heeft een ruime gevloerde droge kelder, bereikbaar via een betegelde trap. De tuin heeft een terras met tuinhuis en doorgang naar de garage. Deze garage kan bereikt worden via een zijstraat achteraan de woning. 
De woning werd steeds met veel zorg onderhouden en met kwalitatieve materialen afgewerkt.

Heeft u interesse in deze woning? Neem gerust contact op met ons kantoor: 058 31 58 58

Get in touch