House for sale

3 bedrooms 229 square meters

Immoweb code : 10088877
Immoweb code : 10088877

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
229 square meters livable space
299 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelegen in de Vleeshouwersstraat te Veurne vinden we deze vastgoedparel terug. Nemen jullie mee een kijkje achter deze karaktervolle gevel?

U komt deze ruime herenwoning binnen via de inkomhall. Vanuit de inkomhall kunt u verder naar de ruime bureauruimte en de bergruimte/ wasruimte met aansluiting voor de droogkast en de wasmachine. Terug in de inkomhall kunt u verder naar de badkamer met zowel een inloopdouche als een ligbad. Vanuit de badkamer kan er naar het toilet gegaan worden, dit toilet is ook beschikbaar vanuit de traphall. Verder heb je ook nog een gelijkvloerse ruime slaapkamer en een te renoveren veranda.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Grenzend aan deze karaktervolle leefruimte vinden we nog een zonnig terras. Aan de andere kant van de leefruimte vinden we de volledig ingerichte keuken.

Op het tussenverdiep heb je een tweede toilet.
Op de tweede verdieping zijn er nog een twee slaapkamer en de zolderruimte. 

De woning beschikt over een leuke stadstuin met opbergruimtes en waar er verschillende zithoekjes ingericht zijn naargelang de stand van de zon. 

De woning heeft veel karaktervolle elementen : prachtig parket, houten trappen, mooie deuren en karaktervolle marmeren schouwen.

Het gaat om een beschermd monument, dit wil zeggen dat een aankoop kan plaatsvinden vanaf 1% verkooprechten. Wenst u hier meer info over? Maak gerust

Get in touch