House for sale

3 bedrooms 235 square meters

Immoweb code : 10458387
Immoweb code : 10458387

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
235 square meters livable space
435 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is gelegen in de Brugse Steenweg 137 te Veurne. Op wandelafstand heb je heel wat handelaars, scholen, supermarkten en het station van Veurne. 

 

Indeling van de woning: 

Inkomhall met vestiairekast en doorgang naar de woonkamer. Deze ruime woonkamer is voorzien van een (hout) kachel. In deze leefruimte is plaats voor een zithoek en een eetplaats. Via een glazen dubbele deur komt u in de volledig ingerichte keuken met ook plaats voor een eettafel. Naast de keuken is er nog een hobbyruimte/veranda, ideaal om vrienden te ontvangen, of te vertoeven tijdens zonnige lentedagen. De badkamer bevindt zich op de gelijkvloerse en is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet en een enkele wastafel met voldoende opbergruimte.

 

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er nog een grote slaapkamer met ingemaakte kasten. 

 

Verder is er nog een ruime garage (sectionale poort) met aansluting voor de wasmachine en/ of droogkast. Boven de garage is er nog een zolderruimte. Achteraan de woning vinden we de ruime tuin (Zuid-West) met een grote tuinberging en grote terras.

 

Heeft u interesse in deze woning? Neem contact op met ons kantoor 058 31 58 58. 

Get in touch