House for sale

399000€

2 bedrooms 328 square meters

Immoweb code : 11209997
Immoweb code : 11209997

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
328 square meters livable space
1026 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Een gunstig gelegen woning langs het kanaal . Deze woning is gelegen net binnen het centrum van Veurne, waardoor alles gemakkelijk bereikbaar is te voet, met de fiets of met de auto. Dichtbij deze gelijkvloerse woning bevinden er zich mooie wandel-en fietsroutes die u langs het mooie kanaal van Veurne of door de uitgestrekte velden kan begeleiden. De woning is ook gelegen dichtbij de grote baan van Veurne waardoor u zich zo vlot kan verplaatsen naar de andere nabij gelegen steden.

Indeling:
Inkomhal met een apart toilet. Ruime leefruimte met een mooie sierschouw en heel wat lichtinval. Aansluitend de ingerichte keuken ( gas kookplaat, Vaatwasser, koelkast, dampkap en dubbele wastafel), met eetkamer. Naast de keuken bevindt zich de bergruimte (aansluiting wasmachine, enkele spoelbak en verwarmingsketel). Verder heb je 2 ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en grote raamwerken dat zorgen voor veel lichtinval. De slaapkamers zijn beide aansluitend met de badkamer (ligbad, dubbele wastafel en toilet). De ruime garage met sectionale poort biedt heel wat extra opslagruimte.

Interesse of wenst u meer informatie? Contacteer ons via 058 31 58 58.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via  https://www.vlaanderen.be/een-hui

Get in touch