House for sale

330000€

3 bedrooms 209 square meters

Immoweb code : 11350591
Immoweb code : 11350591

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
209 square meters livable space
806 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is gelegen in Bulskamp op amper 10 minuten rijden van Veurne

Indeling: 
Toffe inkomhall met een apart toilet. Ruime leefruimte met een gezellige houtkachel en toegang tot de volledig uitgeruste keuken (met inductiekookplaat, oven, frigo, dubbele wasbak en een dampkap). Vanuit de keuken heb je doorgang naar de veranda met zicht op de koer. Naast de keuken heb je nog een handige bergruimte. Tevens vind je op de begane grond een slaapkamer, de badkamer (douche, ligbad en enkele wastafel) en een bureauruimte.

Op de eerste verdieping heb je de nachthall met een apart toilet, twee slaapkamers en een zolderruimte. De zolderruimte biedt extra mogelijkheden om nog een slaapkamer temaken. 

Buiten biedt deze aangename woning een binnenplaats met Zuidgerichte tuin, waar je doorheen de dag kunt genieten van de zon. Een aparte garage met een zeer ruime oprit (met plaats voor +/- 5 wagens). 

Interesse in deze woning? Neem gerust contact op met ons kantoor 058 31 58 58. 

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via  https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Get in touch