House for sale

465000€

3 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 11340364
Immoweb code : 11340364

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
180 square meters livable space

Description

Vente - Maison Vissenaken

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zoekt u de perfecte woning voor uw gezin, compleet met zeeën van ruimte zowel binnen als buiten? Dan is dit uw kans! Gelegen in de charmante Vissenakenstraat 578 te Vissenaken biedt deze prachtige woning alles wat u nodig heeft en meer. 

Met een royale leefruimte van 180 vierkante meter, is dit huis ontworpen om comfort en stijl naadloos te combineren. Het huis beschikt over vier ruime slaapkamers, ideaal voor een groot gezin of voor diegenen die extra ruimte nodig hebben voor een thuiskantoor of gastenkamers. Elke kamer baadt in natuurlijk licht en biedt genoeg ruimte voor zowel privacy als familiegezelligheid.

Voor de hobbyisten of zelfstandigen onder ons, de kers op de taart is ongetwijfeld het indrukwekkend e werkhuis. Of u nu droomt van een eigen atelier, een ruimte voor uw bedrijf thuis, of simpelweg een plek voor al uw tools en projecten, deze ruimte biedt eindeloze mogelijkheden.

De woning staat op een adembenemend perceel van maar liefst 18 are, wat zorgt voor een oase van rust en ruimte. De tuin biedt volop mogelijkheden voor zowel de tuinliefhebber als voor gezinsactiviteiten in de buitenlucht.

De ligging in Vissenaken combineert het beste van twee werelden: de vredige sfeer van het platteland met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar, waardoor dit de ideale setting is voor wie op zoek is naar een rustig leven zonder in te boete

Get in touch