House for sale

320000€

3 bedrooms 220 square meters

Immoweb code : 11333562
Immoweb code : 11333562

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
220 square meters livable space
675 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Zeer verzorgde, charmante vrijstaande woning met achteraan uitzicht over de weilanden - grondopp. 675 m². Op loopafstand van het openbaar vervoer en de lagere school.
Inkomhal, aparte toilet, woonkamer met een schouwmantel en een houtkachel en een keuken uitgerust met kasten - een 4-pitsgasfornuis met dampkap - een elektrische oven en een koelkast.
Via de keuken is er toegang tot de droge gerieflijke kelder. De achterinkom, tevens wasplaats/berging staat in verbinding met een verandakamer
De badkamer is eveneens toegankelijk via de keuken en is voorzien van een ligbad - wastafel en bidet. Er is ook een aparte toilet.
De bovenverdieping telt 3 slaapkamers waarvan 2 zeer ruime kamers, een kinderkamer en een ruime overloop. De overloop geeft mogelijkheden om een trap te plaatsen naar de zolderverdieping om aldaar eventueel 2 slaapkamers bij te maken.Achter de woning bevindt zich nog een garage, ook toegankelijk via de woning en een opslagruimte achteraan in de tuin.Bijzonderheden: houten ramen met enkele beglazing, cv. met radiatoren op gas - vernieuwd in 2019 (ook op de bovenverdieping), kruipruimte aanwezig, regenput aangesloten op wc., badkamer en keuken, septische put aanwezig.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch