House for sale

319000€

1 bedroom 97 square meters

Immoweb code : 11304313
Immoweb code : 11304313

Overview

1 bedroom
1 bathroom
97 square meters livable space
640 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Op te frissen OB op een perceel van 640m² met TOPlocatie.

Locatie: De woning is een zeer gunstig gelegen in een doodlopende en kindvriendelijke straat, vlak aan het centrum van Vorselaar, winkels, de dreef van zomerlinde bij Kasteel de Borrekens, ... Tevens zijn de verbindingswegen vlot te bereiken.

Beschrijving: U betreedt deze ideaal gelegen woning via de inkomhal en komt toe in de leefruimte ingedeeld met eet - en zithoek. Verder door krijgt u toegang tot de keuken. De badkamer is uitgerust met ligbad, toilet en enkele lavabo. Voorts beschikt deze woning over een ruime slaapkamer van ca. 15m² en een polyvalente ruimte die kan worden ingericht als bureau/dressing/... De veranda geeft uitkijk op de aangename tuin van 640m². Tot slot beschikt deze woning over een kelder, kruipruimte, garage en zolder die mogelijks kan dienst doen als slaapkamer.

Wie op zoek is naar een gunstig gelegen (laag)woning, die hij/zij verder kan afwerken naar zijn eigen belangen, is hier aan het juiste adres!

Extra:
- EK conform tegen akte
- Dubbele beglazing
- Elektrische verwarming
- EPC: 750 kWh/m²(jaars)
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch