House for sale

619000€

3 bedrooms 280 square meters

Immoweb code : 11333644
Immoweb code : 11333644

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
280 square meters livable space
1407 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Energiezuinige OB op een perceel van 1.407m² met zicht op achterliggend bos

De woning is rustig gelegen op fietsafstand van het centrum van Vorselaar met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de verbindingswegen vlot te bereiken.

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, woonkamer, keuken, wasplaats, bureel/slpk, 3 slaapkamers, apart toilet, badkamer, zolder, kelder, multifunctioneel bijgebouw en tuin.

Beschrijving: U betreedt deze villa via de inkomhal uitgerust met een gastentoilet en krijgt toegang tot de leefruimte. De leefruimte geniet van aangenaam veel lichtinval en is voorzien van een hout kachel. Vervolgens bereikt u de keuken, deze is voorzien van alle comfort. De gelijkvloerse verdieping beschikt verder nog over een wasplaats met spoelbak en nodige aansluitingen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een bureel, de badkamer en een apart toilet. Tot slot om dit geheel compleet te maken is er achteraan de woning nog een bijgebouw aanwezig met verdieping. Het bijgebouw is geïsoleerd en voorzien van elektriciteit en verlichting. Dit alles staat op een knap rechthoekig perceel van 1.407m² met paadje naar achterliggend perceel bos.

- EPC: 98 kWh/m²
- Algemene renovatie (2012), zonnepanelen & bijgebouw (2019)
- Dak, muren en vloer geïsoleerd
- Kelder + kruipkelder
- Sept. put + riolering & RWput Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. In

Get in touch