House for sale

449000€

4 bedrooms 197 square meters

Immoweb code : 11368212
Immoweb code : 11368212

Overview

4 bedrooms
197 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Met een budget van €540.000, inclusief alle kosten, kunt u deze woning verwerven. Normaal gezien zou u maximaal €449.000 kunnen besteden aan uw nieuwbouw, maar dankzij het uitzonderlijke BTW-tarief van 6% wordt deze perfect afgewerkte woning van €479.000, plotseling binnen hetzelfde budget bereikbaar. Met alle kosten in (BTW en schrijfgeld), bedraagt u €537.640.

Deze moderne CO² neutrale A+ woning is perfect gelegen in het hart van Vorselaar, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen,… op wandelafstand. Door de doordachte architectuur met ruimtes die naadloos in elkaar over gaan, geniet deze verrassend ruime woning (197m2) van veel lichtinval.

Op het gelijkvloers bevindt zich de ruime woonkamer en keuken met eiland. De grote raampartijen achteraan bieden directe toegang tot het perfect georiënteerde terras en de tuin. Op de verdiepingen vindt u 4 ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom met dressing mogelijkheid. Perfect geschikt dus voor gezinnen of mensen die van ruimte houden.

De kwaliteit en de materialen waarin deze villa gebouwd is zijn uitstekend: top ingerichte keuken, aluminium ramen, parket… Er is bovendien gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals warmtepomp, voorziening voor elektrische wagen, vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem D+. De uiterst energiezuinige bouwstijl zorgt voor een A+ villa, waardoor u zelf meer energie opwekt dan u verbruikt.

Get in touch