House for sale

199000€

3 bedrooms 131 square meters

Immoweb code : 11030512
Immoweb code : 11030512

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
131 square meters livable space
373 square meters of land

Description

Rijwoning

Sorry, there is no English translation. Verstopt in de rustige omgeving van Wellen vinden we deze rijwoning gelegen te Steenweg Vrolingen nr. 5.

Bij het betreden van de woning komen we binnen in de inkomhal die leidt naar een gezellige leefruimte. De naadloze overgang naar de keuken met eetplaats maakt dit huis de perfecte gezinswoning.

De badkamer met douche en een handige berging vullen het benedenverdiep aan, terwijl de nachthal de weg wijst naar 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een 3de slaapkamer met aparte dressing op de zolderverdieping.

De kelder biedt extra ruimte voor opslag en achteraan de woning staat een ruime carport voor twee auto's, waardoor parkeren geen zorg meer is.

De rustige tuin met een groot terras vormt de perfecte setting om te ontspannen na een lange dag, omringd door de rust van de omgeving.

De ligging biedt het beste van twee werelden: aan de ene kant een rustige omgeving, omringd door groen en de uitnodigende rust van het landelijke, en aan de andere kant de nabijheid van belangrijke voorzieningen en faciliteiten zoals supermarkten, scholen, winkels,.. ook biedt de bereikbaarheid van verbindingswegen en openbaar vervoer eenvoudige toegang tot omliggende steden en gemeenten.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor meer details of om een bezichtiging te plannen. 01170 29 70 of [email protected]

Get in touch