House for sale

243000€

2 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 11061995
Immoweb code : 11061995

Overview

2 bedrooms
140 square meters livable space
137 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek de perfecte start voor jouw droomleven in Waasmunster! Deze gezellige starterswoning heeft alles wat je nodig hebt en meer. Met een handige garage toegankelijk via de Wareslagedreef, geniet je van het ultieme gemak. De gelijkvloerse verdieping verwelkomt je met een warme vloerverwarming, waardoor elke stap een genot is.

Dit huis straalt duurzaamheid uit met een zonneboiler en een indrukwekkend EPC-label B, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Het stadstuintje biedt de ideale ruimte om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Met 140 vierkante meter bewoonbaar oppervlak wacht er een wereld aan mogelijkheden. De zolder, reeds geïsoleerd, kan eenvoudig worden omgetoverd tot een tweede of zelfs derde, ruime slaapkamer.

Deze woning is de belichaming van comfort en is slechts een steenworp verwijderd van diverse voorzieningen. Met een beetje afwerking creëer je hier je eigen gezellige thuis. Mis deze kans niet en maak van deze woning jouw toffe oase in Waasmunster! Bel ons voor een afspraak via het telefoonnummer: 052/46.38.03.

Get in touch