House for sale

600000€

4 bedrooms 269 square meters

Immoweb code : 11187719
Immoweb code : 11187719

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
269 square meters livable space
2200 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar dé perfecte combinatie van stijlvol en ruim wonen met comfortabel werken en dit op een groot perceel met héél veel mogelijkheden? Zoek dan niet verder want deze unieke eigendom heeft het allemaal: een uiterst klassevolle woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 269m2; vier grote slaapkamers en twee badkamers; een heerlijke ruime en lichtrijke leefruimte en een royale keuken; een grote veranda; een apart bureel; een grote oprit met verschillende staanplaatsen; een magazijn van 200m2 en nog een grote tuin waar je nog alle kanten mee uit kunt.
Ideaal voor zelfstandigen die behoefte hebben aan uitgebreide opslagfaciliteiten, maar ook voor bedrijven of gezinnen die op zoek zijn naar een grote en veelzijdige buitenkans. Met een perceel van maar liefst 2200m2 biedt deze eigendom een zee aan mogelijkheden en een ongekend potentieel.
De verzorgde woning zelf heeft een heel erg chique en tijdloze uitstraling en imponeert al zijn bezoekers dankzij de ruimte, de mooie lichtinval en het gebruik van zeer kwalitatieve luxematerialen zoals de marmeren vloeren, de gezellige houthaard van Bodart en Gonay, het prachtige bad met whirlpoolfunctie in één van de badkamers en nog zoveel meer! Dit exclusieve pand belichaamt onmiskenbaar luxe en verfijning met een extreem oog voor detail.
Deze topper geniet dan ook nog eens van een rustige locatie die toch gemakkelijk bereikbaar is. Of je nu klanten wilt verwelkomen in je bedrijf of snel toegang wilt hebben tot de be

Get in touch