House for sale

3 bedrooms 106 square meters

Immoweb code : 10433551
Immoweb code : 10433551

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
106 square meters livable space
112 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Kom op zaterdag 11 maart tussen 11u en 12u deze prachtige parkwoning bezichtigen tijdens de ERA Open Huizen Dag. Een afspraak maken hoeft uitzonderlijk niet.

Residentie Felix De Ruyck,  gerealiseerd door Rietveld Projects en Caan architecten is hun eerste prestige project in het centrum van Waregem. Achter de appartementen die je langs straatzijde vindt, liggen er nog 5 gezellige parkwoningen. Deze kan je bereiken via de oprit waar je op een binnenkoer terecht komt.  Aan de rechterzijde vind je deze parkwoning. Deze parkwoningen of triplex appartementen hebben een ondergrondse garage, een gelijkvloers en een eerste verdiep. 


Indeling

Via de inkom kom je in een gezellige open leefruimte met keukengedeelte en eethoek. Eveneens op het gelijkvloers heb je nog een afzonderlijk toilet en een knusse badkamer met ligbad en wastafel. Op het eerste verdiep zijn er 3 slaapkamers. Twee slaapkamers hebben rechtstreeks toegang tot het terras met uitzicht op het binnenplein en op het groen van park Baron Casier. 
De ruime garage kan je bereiken via de algemene inrit. Eens je in de garage bent kan je via een trap rechtstreeks naar je woning. 

Troeven

Veel lichtinval
Goed onderhouden door de huidige eigenaar
Op toplocatie in Waregem - nabijheid van scholen, winkels, horeca, openbaar vervoer en park Baron Casier
Grote garage ( dubbel volume )
Rustig gelegen doordat de woningen achter de appartementen liggen

Get in touch