House for sale

349000€

2 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 11304642
Immoweb code : 11304642

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
2610 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Uitstekend gelegen, op te knappen laagbouwwoning op een perceel van 26a10ca te Wechelderzande.

Ligging: Rustig doch centraal gelegen te Wechelderzande, met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E34 vlot bereikbaar.

Omschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit de woonkamer en eetkamer met naastliggend de ruime keuken waar u tal van plek heeft om een ontbijttafel te plaatsen. Vervolgens verleent de nachthal toegang tot de twee ruime slaapkamers, een bergkamer en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een enkele wastafel, ligbad en een toilet. Verder beschikt deze woning nog over een inpandige garage en een grote kelder, die samen voor voldoende bergruimte zorgen. Tot slot om dit geheel compleet te maken is er achteraan een prachtig ruime, west georiënteerde tuin aanwezig, waar het heerlijk vertoeven is!

Wie op zoek is naar een laagbouwwoning, die hij/zij dient te moderniseren zijn eigen belangen, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!

Extra:
- EPC 740 kWh/m²
- CV op stookolie
- Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch