House for sale

285000€

3 bedrooms 153 square meters

Immoweb code : 11333645
Immoweb code : 11333645

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
153 square meters livable space
789 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Te renoveren open bebouwing met drie slaapkamers op een perceel van circa 7a 89ca.

Deze woning dateert van 1960 en dient gerenoveerd te worden naar de hedendaagse normen.

Ligging: Rustig en groen gelegen te Wechelderzande met alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, ...) in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de oprit van de E34 zeer vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze woonst via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit de woon-en eetkamer met naastliggend de keuken. Vervolgens bereikt u de aparte eetkamer met naastliggend de berging/wasplaats. De badkamer is uitgerust met een enkele wastafel, douche en een toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de drie ruime slaapkamers. De droge kelder zorgt tevens voor voldoende bergruimte. Tot slot om dit geheel compleet te maken staat deze woning op een ruim en rustig gelegen perceel van zo'n 789 m² waar het eerlijk vertoeven is!

Wie op zoek is naar een rustig gelegen open bebouwing die u dient te renoveren naar uw eigen belangen, is hier aan het juiste adres.

Extra:
- EPC 983 kWh/m²/jaar
- Centrale verwarming op stookolie
- Houten ramen met enkel glas
- Vergund geachte constructie (woonst), Wg, GvKr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch