Villa for sale

4 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 8946807

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
240 square meters livable space
692 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Se situer à distance de marche de tous les magasins nous vous proposons cette villa spacieuse avec autour un jardin bien entretenu. La disposition est le suivant:

Rez-de-chaussée: entrée avec toilette séparée - garage très spacieux - living lumineux donnant sur terrasse orientée sud - cuisine équipée avec débarras adjacente.
1ière étage: Palier avec toilette séparée - 4 belles chambres à coucher - salle de bain large avec baignoire et douche.

La maison a été très bien entretenue, tout les fenêtres et chÃssis sont en bon état, la chaudière a été entretenue régulièrement, le toit isolé et il y a un adoucisseur d'eau. C.a.d. cette maison est habitable tout de suite, en dehors du travail de rafraichissement pour donner de nouveau une touche moderne à cette maison.

Nl :
Ruimte, rust, comfort, luxe, energiezuinig, ... het zijn maar enkele kernwoorden die deze onberispelijk onderhouden villa omschrijven. Bovendien ideaal gelegen in een doodlopende straat, net naast het geboortebos en dit op wandelafstand van het strand en het commerciële centrum van Wenduine.

Op het gelijkvloers bevindt zich een lichtrijke inkomhal met een apart toilet. De hal biedt verder toegang naar een werkelijk zeer ruime garage waar desgewenst twee auto's kunnen gestald worden. Bovendien bevindt zich naast de garage een ruime carport. Er is een ruime ingerichte keuken voorzien van alle moderne toestellen en dit afgewerkt met een granieten werkblad. Aansluitend bevindt zich de eethoek en de zeer ruime zithoek met een gezellige gashaard. Op de benedenverdieping is er ook een ruime kamer, momenteel dienstig als bureau , maar deze kan ook als extra slaapkamer aangewend worden. De aanleg van de tuin en de oprit is net zoals de rest van de woning in perfecte staat.

Op de eerste verdieping bevindt zich vooraan een zeer ruime slaapkamer voorzien van een ruime ingemaakte kast met ingewerkt de aansluiting voor TV. De hoofdbadkamer werd recentelijk vernieuwd en is een pareltje, een inloopdouche met twee douches voorzien van massagefunctie, een bubbelbad en een hedendaags badkamermeubel met twee wastafels. De tweede slaapkamer meet 3 op 3,5m en de derde slaapkamer maar liefst 5 op 5m. Er is een tweede badkamer die uitgerust is met een klassieke douche weliswaar

Get in touch