House for sale

889000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11313865
Immoweb code : 11313865

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
1416 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze moderne CO² neutrale A+ villa is gelegen aan de felbegeerde rand van Werchter, recht tegenover de ingang die toegang geeft tot het natuurgebied “Werchters Broek” langs waar je kan wandelen en fietsen langs onder andere de Demer.

De villa op een villaperceel van 1416m² beschikt dankzij zijn doordachte architectuur en de hogere plafonds over veel lichtinval in een luchtig geheel, met ruimtes die naadloos in elkaar over gaan. Via de grote glaspartijen achteraan krijg je vanuit de leefkeuken direct toegang tot het overdekte terras en de ruime tuin. Indien gewenst is het bureel op de gelijkvloers groot genoeg om ook als slaapkamer te gebruiken. Op de verdiepingen zijn er nog eens 4 ruime slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over dressingmogelijkheid. Perfect geschikt dus voor grotere gezinnen of mensen die van ruimte houden.

De kwaliteit en de materialen waarmee deze villa gebouwd zal worden zijn uitstekend: top ingerichte keuken, natuursteen buiten, alu ramen, parket…

Er is bovendien gebruik gemaakt van de nieuwste energetische technologieën zoals hybride warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatiesysteem D+.
De uiterst energiezuinige bouwstijl zorgt voor een A+ villa, waardoor u zelf meer energie opwekt dan u verbruikt.

Alle kosten in (BTW en schrijfgeld) kost deze villa 1.048.690€

Get in touch