House for sale

115000€

2 bedrooms 115 square meters

Immoweb code : 11253960
Immoweb code : 11253960

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
115 square meters livable space
257 square meters of land

Description

Terraced House

Sorry, there is no English translation. ?? Bent u op zoek naar een uitdagend renovatieproject in een centrale locatie? Dan is deze woning in Wervik precies wat u zoekt! Met 2 slaapkamers en een prachtige tuin biedt deze woning het perfecte canvas voor een doe-het-zelver om zijn droomhuis te creëren.
?? Deze te renoveren woning wacht op een visionair die zijn stempel wil drukken en zijn creativiteit de vrije loop wil laten. Met een beetje inspanning en toewijding kan deze woning worden omgetoverd tot een uniek en charmant thuis.
?? De ruime tuin biedt volop mogelijkheden voor groen en ontspanning. Of u nu wilt tuinieren, een terras wilt creëren of een speelruimte voor kinderen wilt maken, de mogelijkheden zijn eindeloos.
?? Dankzijde centrale ligging bent u dicht bij alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Hierdoor geniet u van het gemak van stadsleven zonder in te leveren op rust en privacy.
??? Klaar om uw renovatie dromen waar te maken? Grijp deze kans en maak van deze woning een thuis om naar eigen smaak af te werken!
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie op het nr. 056 96.08.00 of mail naar [email protected]

Get in touch