House for sale

449000€

5 bedrooms 284 square meters

Immoweb code : 11321673
Immoweb code : 11321673

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
284 square meters livable space
581 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers en een atelier van 3 verdiepingen van 160m² (480 m² in totaal) zoekt nieuwe eigenaar/zelfstandige te Wervik!

Deze woning is energiezuinig ( EPC label B), heeft 7 zonnepanelen van 2905 WP en 2 batterijen van 2.4 KW, er is een regenput van 16.000 liter, en werd gerenoveerd in 2012.

We betreden het pand via de inkomhal en komen aan in de inkomhal die voorzien is van inbouwkasten onder te trap om naar het eerste verdiep te gaan. We lopen verder en komen aan in de lichtrijke leefruimte met parketvloer. Hier werden ook de buitenmuren en de plafonds geïsoleerd.
Aansluitend vinden we de uitgeruste keuken met Miele toestellen. Daarachter hebben we een apart toilet en de wasplaats.

Vanuit de garage kan er meteen doorgereden worden naar de koer. Maar kan ook bereikt worden vanuit de keuken. Hier zijn extra parkeerplaatsen aanwezig en kunnen we het atelier bereiken. Via een heftruck kunnen er eventueel palletten geplaatst worden op de 2 verdiepen.

Op het eerste verdiep vinden we in het eerste deel 3 slaapkamers, de eerste badkamer en een bureauruimte. Hier kunnen we doorwandelen naar de ingebouwde dressing met daarachter de masterbedroom met aanpalend de vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en een spiegel met ingebouwde visagie lichten.
Aansluitend kunnen we rechtstreeks het eerste verdiep van het atelier bereiken.

Tot slot is er nog de ruime zolder. Hier kunnen nog makkelijk 2 à 3 slaapkamers creëren.

(Er is ook de mogeli…

Get in touch