House for sale

419000€

4 bedrooms 380 square meters

Immoweb code : 11327949
Immoweb code : 11327949

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
380 square meters livable space
871 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is zowel authentiek als modern en geniet van alle nodige comfort en ruimte.

Bij het binnenkomen kom je terecht in de Inkomruimte/garage. Deze ruimte is nu voorzien als opslagruimte maar is perfect bruikbaar als garage daar de poort aanwezig is. In de ruimte zijn ook sanitaire voorzieningen. De ruimte kan ook dienen als handelspand. Aansluitend is er een mancave.

Eenmaal in de woning komen we terecht in de woonkamer met prachtige open keuken waar er een echt loftgevoel heerst. Verder op gelijkvloers bevindt zich de XXL badkamer met bad, douche, een wastafel en enorm veel ruimte. Daarnaast zijn er twee aparte toiletten voorzien. Er zijn momenteel 4 slaapkamers aanwezig en een dressing die omgevormd kan worden tot extra slaapkamer. Achteraan de woning bevindt zich nog een polyvalente ruimte dat uitzicht geeft op de zonnige tuin, waar u van alle rust kunt genieten

Op het verdiep is op heden een zeer grote polyvalente ruimte die kan omgevormd worden naar extra slaapkamers. Naast deze ruimte is er een vrij grote zolder.

De woning heeft naast een garage ook 2 privé staanplaatsen.

Tot slot is de woning voorzien van zonnepanelen en thuisbatterij. Nog een extra troef!

Kom deze woning snel ontdekken. Dien een aanvraag in tot bezoek via de website op bel rechtstreeks op het nummer 0472 07 21 75.

Tot snel.

Get in touch