House for sale

498000€

4 bedrooms 218 square meters

Immoweb code : 11282195
Immoweb code : 11282195

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
218 square meters livable space
525 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelegen op de Merodedreef werd deze woning (EPC A) van kop tot teen volledig gerenoveerd met hoge afwerkingsgraad. Gelegen nabij op/afrit Geel-West. Virtuele tour: https://www.brickshot.be/wp-content/virtual-tours/DeMerodedreef95-Westerlo-VR/index.html

Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek op [email protected] of kom langs op het kijkmoment op 13 april van 10u-13u. Inschrijven voor het kijkmoment is gewenst.

Via de ruime en authentieke inkomhal betreden we de woning. De lichtrijke leefruimte met aansluitend de volledig ingerichte keuken (voorzien van dubbele lavabo, 2 combi-ovens, vaatwasser, frigo & inductievuur met ingebouwde dampkap) zorgen voor een aangenaam en huiselijk gevoel. De praktische berging (aansluiting wasmachine, droogkast en uitgietbak) zorgt voor voldoende stockageruimte.
Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, waarvan één met aansluitend een badkamer. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers en een badkamer met bad & douche. Op elke verdieping is er een toilet aanwezig.
De woning werd energiezuinig gerenoveerd en is voorzien van vloerverwarming via warmtepomp, HR-beglazing, 9 zonnepanelen (3500KW), ventilatie type D en is daarnaast overal voorzien van voldoende stopcontacten en internetaansluitingen in elke kamer. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid tot het aansluiten van een laadpaal. Vernieuwd beklinkerd terras.
Garage kan worden gebruikt als opslag/werkplaats.

De richtprijs voor deze woning bedraagt 498.000 euro.

Get in touch