House for sale

495000€

6 bedrooms 230 square meters

Immoweb code : 11409305
Immoweb code : 11409305

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
230 square meters livable space
1990 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime woning dateert uit 1972, maar werd in 2017 en vervolgens in 2022 gerenoveerd, met behoud en gebruik van authentieke en warme materialen.

Via het doodlopend straatje (Schipperstraat) naast de woning kom je onmiddellijk terecht in bosrijk gebied en bereik je de Nete. Hier geniet je uren wandelplezier. De woning is omgeven door bossen. Het centrum van Westerlo bevindt zich op 3,5 kilometer en van Herselt op 2 kilometer. Er is een vlotte verbinding naar de omliggende gemeenten Olen, Herselt en Hulshout, alsook de E313.

Op het gelijkvloers betreed je de woning via een ruime inkomhal, voorzien van een toilet en vestiairekast. De ruime woonkamer is opgedeeld in een zithoek en een eethoek, met aansluitende keuken (combi-oven, vaatwasser, koelkast, diepvries, 5-pits gasvuur met oven, en dampkap).
De inkomhal geeft tevens toegang tot de kelder, een opkamer (heden ingericht als slaapkamer), een wasplaats en de garage (momenteel opgedeeld in 2 bergruimtes).

Via een mooie open trap bereik je de verdieping, bestaande uit 6 slaapkamers (waarvan 2 doorloopkamers), een af te werken badkamer (mogelijkheid voor ligbad, douche, lavabo en toilet), een ruimte die dienst kan doen als bvb. bureel of speelhoek en een ruimte die dienst kan doen als dressing.

Buiten is er een ruime tuin aanwezig, ideaal voor spelende kinderen en / of het houden van dieren.

EPC: 154 kWh/m² (label B) | keuring elektrische installatie = conform | asbestattest: asbestveilig | stedenbouwkundige inlichtingen

Get in touch