House for sale

* 330235€

5 bedrooms 156 square meters

Immoweb code : 11260827
Immoweb code : 11260827
*excluding taxes

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
156 square meters livable space
500 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Bijna Energie Neutrale nieuwbouwwoning gelegen aan de Martinlaan te Wijshagen

TROEVEN:
+E-peil max 30 (energiezuinig)
+ Inspraak in de afwerking van de woning
+ 5 slaapkamers
+ Driedubbele beglazing (pvc-profielen van Schüco), vloerverwarming, warmtepomp, ventilatiesysteem D, hoogwaardige isolatie en voorziening aircoleidingen op elke verdieping.
+ Kwalitatieve materialen en lokale onderaannemers
+ Zolder deels afgewerkt

Deze half vrijstaande woning wordt voorzien van driedubbele beglazing (kunststof profielen van Schüco), vloerverwarming, warmtepomp lucht-water, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en hoogwaardige isolatie. Dit resulteert in een E-peil van 30.

Optioneel kan E-peil 20 bereikt worden door het vermeerderen van het aantal zonnepanelen, bijgevolg geeft de Vlaamse overheid een korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Bij E-peil 10 bent u gedurende 5 jaar voor 100% vrijgesteld.

De woningen kunnen casco+ of volledig afgewerkt opgeleverd worden.
?Casco plus is de ruwbouwafwerking wind- en waterdicht plus alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden. (= afgewerkt tot aan de chape met de technieken, doch zonder: vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkam

Get in touch