House for sale

3 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 10339313
Immoweb code : 10339313

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
200 square meters livable space
490 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Energiezuinige woning (2014) voorzien van zonnepanelen, zonneboiler en regenwater (25.000 L) en dit op wandelafstand van de Vagevuurbossen.

Bent u op zoek naar een rustig gelegen woning, op wandelafstand van de bossen en met een open zicht op de velden? Dan is deze woning zeker een bezoek waard! De woning is voorzien van allé comfort en biedt voldoende ruimte.

INDELING:

- Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet en trap, lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin en porte-fenêtre naar het terras, een gezellige veranda die ook kan dienen als bureel of aparte (speel-)kamer voor de kinderen, volledig ingerichte keuken met eiland en eetplaats, aansluitend de berging, wasplaats en garage met sectionale poort.Via de achterdeur kom je uit onder de carport.

- 1ste verdiep: Nachthal, 3 slaapkamers met inbouwkasten, badkamer met toilet, inloopdouche, dubbele lavabo en inbouwkasten. Zolder te bereiken via luik (volledig geïsoleerd).
- Tuin: Zeer onderhoudsvriendelijke en ruime tuin, volledig omheind, groot terras met 2 zonneluifels, volière, ingericht tuinhuis, serre enz.
- Carport: Grote en ruime carport naast de woning met sectionale poort.

PLUSPUNTEN:

+ Energiezuinige woning (E-peil 44)
+ Regenwater 25.000 l
+ 12 Zonnepanelen (3780 kWatt)
+ HR Beglazing
+ Alarminstallatie
+ Zonneboiler en v

Get in touch