House for sale

485000€

3 bedrooms 250 square meters

Immoweb code : 11283110
Immoweb code : 11283110

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
250 square meters livable space
2034 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelijkvloerse woning met mogelijkheid tot het creëren van extra kamers op het 1ste verdiep. Zeer grote en lichtrijke ruimtes met zicht op de prachtige tuin. De achterliggende weide en het bijhorend bijgebouw zijn ideaal voor wie groene vingers of dieren wilt houden.

De ligging biedt niet alleen privacy en rust, maar ook een prachtig uitzicht op de omliggende natuur.

INDELING:

- Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire en apart toilet, lichtrijke en ruime woonkamer met zit- en eetplaats, pelletkachel en porte-fenêtre naar het terras, Open keuken met eetplaats, zicht op de tuin en achterdeur naar het terras, nachthall, 3 slaapkamers en badkamer met lavabo, toilet, douche en ligbad. Aansluitend de garage met sectionale poort,wasplaats met deur naar het terras en een aparte berging.

- 1ste verdiep (zolder): Kan nog volledig ingericht worden naar eigen wensen, mogelijkheid tot het creëren van extra (slaap-)kamers.

- Tuin & terras: Prachtige en uitgestrekte tuin met achterliggende weide, oprit naast de woning, duiventil, serre, kippenren, koterij enz.

- Bijgebouw met overdekt terras, zolderberging en garagepoort. Kan gebruikt worden als werkplaats, hobbyruimte, mancave enz.



PLUSPUNTEN:

+ Landelijk en zeer rustig gelegen (doodlopende straat)

+ EPC Label C (205 kWh/m² jaar)

+ Zonnepanelen (5.500 WP)

+ Totale oppervlakte 2.034 m²

+ Regenwater

Get in touch