House for sale

559000€

4 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11406340
Immoweb code : 11406340

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
160 square meters livable space
496 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerde woning met ruime tuin en magnifiek terras!

Ligging: Rustig gelegen in Wommelgem. Winkels en sportvoorzieningen in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: We betreden deze gerenoveerde woning via de inkomhal. Onder de trap vindt u de toegang tot de droge kelder. Vooraan vindt u de lichtrijke leef- en eetruimte mret sierhaard. Aansluitend de open keuken die hyper geïnstalleerd is. Achteraan bevinden zich het gastentoilet en de ruime wasplaats die ook voorzien is van een douche. Via de eetruimte en keuken krijgt u toegang tot het magnifieke terras met aansluitend de ruime tuin. Vanuit deze plaatsen kunt u genieten van de rust en een zeergroen uitzicht. In de tuin vindt u nog een polyvalent bijgebouw. Dit kan, mits de nodige vergunningen, ook omgebouwd worden tot een kangoeroewoning. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers alsook de badkamer. De kleinste kamer is geschikt als kinderkamer of bureel. Deze badkamer is voorzien van een douche, ligbad en lavabomeubel. Op de 2de verdieping vinden we nog een ruime slaapkamer met een 2de badkamer die voorzien is van een douche, toilet en lavabo.

Bijzonderheden:

- Rolluiken
- Droge kelder
- Bijgebouw (+/- 66m²) is vergund

afmetingen indicatief
P-score A
G-score A
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch