House for sale

489500€

4 bedrooms 146 square meters

Immoweb code : 11404861
Immoweb code : 11404861

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
146 square meters livable space
904 square meters of land

Description

Recent gerenoveerde, instapklare villa te Zedelgem

In een villa wijk van Zedelgem schittert deze prachtige instapklare villa. Onlangs vernieuwd, biedt deze woning een perfecte mix van modern comfort en een ideale ligging. Omgeven door winkels, scholen en handige busverbindingen, geniet u hier van het beste van beide werelden.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, die toegang biedt tot verschillende vertrekken, waaronder de gezellige woonkamer en eetkamer. De warmte van een houtkachel omarmt u in deze ruimte, terwijl de aangrenzende, volledig vernieuwde keuken een culinaire oase vormt, uitgerust met moderne gemakken. In de keuken is er een aansluiting voor vaatwasmachine aanwezig. Een ruime veranda verlengt deze leefruimte naar buiten, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de perfect onderhouden tuin tevens voorzien van een ingewerkte gashaard.

Op het gelijkvloers bevinden zich tevens een slaapkamer/bureau, een wasruimte/bijkeuken, een gastentoilet en een badkamer met enkele wastafel en inloopdouche. De eerste verdieping biedt 1 masterbedroom met badkamer en nog 2 extra slaapkamers. Er is een mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer.

Met recente renovaties van de volledige benedenverdieping, vervanging water- en elektriciteitsleidingen, en de toevoeging van zonnepanelen, straalt deze woning efficiëntie en comfort uit. Hoogrendementsbeglazing en dubbele beglazing met ALU en houten raamwerk, samen met centrale verwarming op aardgas, HR-ketel, houtkachel en gaskachel alsook een air…

Get in touch