House for sale

729000€

3 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 11278129
Immoweb code : 11278129

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
157 square meters livable space
13440 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze unieke landelijke woning is met zijn authentieke elementen een échte topper, biedt een vlotte verbinding naar uitvalswegen en E403 en is vlakbij bij het centrum. Gelegen op een perceel van maar liefst 13.440 m², waarvan 6.740 m² grasland, is de woning voorzien van 3 slaapkamers, dubbele garage, een ruim bijgebouw en naastgelegen grasland van 6.740 m².
Indeling: gelijkvloers: royale inkomhal die je leidt naar de verschillende ruimtes, waaronder een charmante grote living met verhoogde eet- en zitplaats met houtkachel en een ingerichte open leefkeuken. Aan de keuken paalt een veranda die rechtstreeks toegang geeft tot het terras en de tuin. Daarnaast bevat het gelijkvloers ook een kelder, een slaapkamer, badkamer met 2 wastafels en ligbad, gastentoilet, berging/wasplaats, garage met twee houten kantelpoorten en toegang tot de tuin.
Op het eerste verdiep bevinden zich naast de nachthal/overloop nog twee slaapkamers, een badkamer met wastafel, douche en toilet, berging/dressing en een grote zolderruimte.
In de woning is tevens een tweede kelder die van buitenaf toegankelijk is.
Deze villa, met lange oprit en voldoende parkeergelegenheid, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woonruimte met prachtige landelijke vergezichten!
Geen immo.

Get in touch