House for sale

320000€

5 bedrooms 217 square meters

Immoweb code : 11097304
Immoweb code : 11097304

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
217 square meters livable space
160 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wij presenteren met trots deze unieke woning, gelegen in de Stationsstraat 25, Zelzate. Met een royaal aanbod van maar liefst 5 slaapkamers en een charmante stadstuin, belichaamt deze eigendom de perfecte combinatie van comfort, stijl en centrale ligging.

De begane grond verwelkomt u met een leefruimte en een volledig uitgeruste keuken, perfect voor culinaire avonturen. De slaapkamers op de bovenverdiepingen bieden een oase van rust, met voldoende ruimte voor gezinsuitbreiding of werk vanuit huis.

De stadstuin, een groen juweeltje biedt een idyllische omgeving om te ontspannen of te genieten van gezellige bijeenkomsten.

Deze woning is gunstig gelegen nabij voorzieningen, scholen en openbaar vervoer, waardoor het de ideale keuze is voor gezinnen die streven naar het perfecte evenwicht tussen stadsleven en huiselijkheid.

Indeling: inkomhal, leefruimte, keuken, berging, toilet, kelder, tuin, badkamer, 5 slaapkamers en zolderruimte.

Voor verdere informatie of om een bezichtiging te regelen, neem contact op met Gilles De Zutter via 0474/70.83.53 of [email protected]. Aarzel niet, uw nieuwe thuis wacht op u!

Get in touch