House for sale

589000€

3 bedrooms 322 square meters

Immoweb code : 11293382
Immoweb code : 11293382

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
322 square meters livable space
1313 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een ruime woning met extra werkruimte? Wel, dan is deze woningen zeker iets voor u.

U betreedt de woning langsheen de inkomhal die uitgeeft op de leefruimte. Vanuit de leefruimte heb je zicht op de zuid gerichte tuin. Links van de inkomhal bevindt zich een aparte keuken dat voorzien is van alle toestellen. In de aparte keuken bevindt zich een kleine berging. In de inkomhal bevindt zich ook een apart gastentoilet. De leefruimte, keuken en 2 grote slaapkamers zijn voorzien van airco waarmee u kan koelen en verwarmen met warmtepompen. Verder is er een centraal stofzuiger systeem voorzien over heel de woning.

Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een ruime douche, dubbele lavabo en toilet.

De woning beschikt tegens ook nog over een ruime werkplaats, deze kan u betreden vanuit de woning. De garage-werkplaats is voorzien van een rolbrug.
Deze ruime werkplaats van 110 m2 is voorzien van alle machines, deze kunnen apart aangekocht worden. In de ruime werkplaats van 110 m2 bevindt zich een apart gastentoilet.

Rondom de woning bevindt zich een ruime tuin met een zonneterras dat voorzien is van een elektrische luifel met verlichting. Vooraan de woning is er een ruime oprit voorzien waarin u heel gemakkelijk de werkplaats kan binnen rijden. De hoogte van de automatische poort is 4 meter. Vanuit de werkplaats kan u de zolder betreden via een lift.

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden door de ruime oprit.

Get in touch