House for sale

699000€

5 bedrooms 338 square meters

Immoweb code : 11288593
Immoweb code : 11288593

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
338 square meters livable space
638 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Voor een bezoek aan deze prachtige woning contacteer Carine via [email protected], via 03 376 06 06 of plan online je afspraak in via deze link.

Deze halfopen bebouwing uit 2016 in het landelijke Zoersel biedt comfortabel wonen op een ruim perceel van 638m2. Met 338m2 bewoonbare oppervlakte straalt de woning tijdloosheid uit door hoogwaardige materialen.

Op het gelijkvloers vindt u een royale inkomhal, een lichtrijke living met eetkamer en open keuken, een veranda, inpandige garage, en toilet. De eerste verdieping herbergt een luxe masterbedroom met eigen dressing en badkamer, een tweede slaapkamer, en mogelijkheid voor een derdeslaapkamer of bureau. De tweede verdieping biedt twee extra slaapkamers, een tweede badkamer, en extra berging. De zuidelijke tuin met terras zorgt voor rust en privacy.

Bijzonderheden zijn o.a. 5 slaapkamers, 2 badkamers, gunstige EPC score, privacy, hoogwaardige afwerking, vloerverwarming, dubbele beglazing, oprit, inpandige garage, mooie zuidelijke tuin met terras, en elektriciteit conform. Een ideale oase van rust en luxe voor gezinnen op zoek naar comfort en privacy.

Neem gerust contact op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van deze woning.


Get in touch