House for sale

725000€

5 bedrooms 315 square meters

Immoweb code : 11333688
Immoweb code : 11333688

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
315 square meters livable space
2376 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. E-peil: C ! Ruime gezinswoning 5 slpks op 2.376 m² met zwembad

Ligging: Deze karaktervolle woning is rustig gelegen in een groene residentiële omgeving. Alle basis faciliteiten zoals scholen, bushalte, enz. alsook het ziekenhuis zijn vlot te bereiken.

Indeling: Een charmante inkomhal met vestiaire, gastentoilet, lichtrijke woonkamer, eetkamer, keuken (koelkast, oven, inductie kookplaat en vaatwasser) met ontbijthoek en uitzicht over de tuin. Vervolgens is er nog een ruime berging, wasplaats, badkamer (voorzien van ligbad, douche en enkele wastafel), slaapkamer en garage met automatische poort. De bovenverdieping is voorzien van een royale nachthal, 4 grote slaapkamers, badkamer (voorzien van douche-bad, toilet en enkele wastafel). In de tuin is er nog een aangenaam overdekt terras en het verwarmde zwembad.

Bijzonderheden: EPC score 231 kWh/m², CV op gas vernieuwd, houten ramen overal dubbel, open haard, diepe tuin volledig omheind, rolstoel vriendelijk, alarmsysteem, berg zolder en kruipruimte.

* Bewoonbare oppervlakte is indicatief
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch