House for sale

375000€

3 bedrooms 257 square meters

Immoweb code : 10959404
Immoweb code : 10959404

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
257 square meters livable space
1959 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor alle foto's en info : Huyskensvastgoed.be
Bijzonderheden:  3 slpk - geheel onderkelderd - 20are 
Zeer rustig gelegen maar op een steenworp van het veelzijdige centrum van Zonhoven. Instapklaar maar ruimte voor een hedendaagse opfrissing. Uitzonderlijk lichtrijk en steeds met een bijzonder grote gezelligheid en charme. Een groene tuin boordevol rust en zon met deugddoende leuke schaduwplekjes. Op zoek naar telkens het beste van beide uitersten?
Deze woning is gelegen op een perceel van maar liefst circa 20a. De woning die er oorspronkelijk in 1971 op gebouwd werd geniet van een zeer trendy en stijlvolle uitstraling.
Hoewel er zeker en vast ruimte is om de woning enkele hedendaagse opfrissingen te geven,al je al snel kunnen beamen dat de woning met zijn bewoonbare oppervlakte van 257m² instapklaar is. Niet enkel werd de woning piekfijn onderhouden, er werden doorheen de jaren ook al heel wat renovaties uitgevoerd.
De woning beschikt over uitzonderlijk aangenaam natuurlijk lichtinval. Vanuit de leefruimte van 30m² geniet u van een zalig zicht op de tuin. Een weelderig groene buffer rondom zorgt voor rust en privacy. Aansluitend aan de leefruimte vind je een mooie keuken. De keuken geniet van een charmante stijl en is zeker en vast functioneel ingericht. e kan er eventueel ook voor kiezen om hier op termijn een grote trendy leefkeuken mét kookeiland te installeren.

Get in touch