House for sale

845000€

4 bedrooms 350 square meters

Immoweb code : 11298687
Immoweb code : 11298687

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
350 square meters livable space
Link to the virtual visit

Description

House

Sorry, there is no English translation. Landelijke open bebouwing met bijgebouw wellness!

Deze woning met wellenss geniet van een zeer rustige en landelijke ligging in Zonhoven.
Bent u op zoek naar een ruime woning met luxueuze wellness voorzieningen? Of bent u op zoek om bij uw thuis te ondernemen en deze wellness over te nemen? Dan is dit adres zeker de moeite waard. In het hoofdgebouw komt u in de ruime inkomhal. De open keuken die voorzien is van alle toestellen geniet samen met de eetkamer en leefruimte van veel lichtinval. Daarnaast is er nog een bijkeuken. Verder komt u een slaapkamer tegen die ook gebruikt kan worden als bureau. Als laatste komt u op de gelijkvloerse verdieping de technische ruimte met wasplaats en een garage tegen. Op de verdieping vindt u de slaapkamers en badkamer met bad en douche. De woning beschikt over verschillende zolderruimtes die mogelijk zijn tot inrichting.
De tuin is gedeeltelijk aangelegd en loopt door tot een diepte van 85 meter. Geniet van de zuidoostelijk geörienteerde tuin met terras en verward zwembad in totale rust.
Via de tuin of via de oprit komt u in het bijgebouw van 2014 waar alle luxe aanwezig is. U of uw klanten kunnen hier genieten van alle wellness voorzieningen. Van infraroodsauna en stoomcabine tot douches, jacuzzi en een dompelbad.

Troeven:
- EPC label C
- 38 zonnepanelen
- Goed draaiende onderneming met vaste klanten
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Inte

Get in touch