House for sale

439000€

4 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11337124
Immoweb code : 11337124

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
190 square meters livable space
1757 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Vrijstaande woning op 17a57ca met aangelegde tuin en zwembad!Gelegen in Zonhoven op minder dan een kilometer van het centrum heeft deze woning een uitstekende ligging. De noord-zuidverbinding is vlak bij de deur wat de voor een gemakkelijke bereikbaarheid zorgt.Deze vrijstaande woning geniet van een afgesloten perceel van meer dan 17 are.
Via de poort komt u op het perceel met aangelegde tuin waar u meer dan voldoende parkeermogelijkheden heeft. De inkomhal heeft een gastentoilet waar u vervolgens naar de leefruimte kan gaan. De leefruimte beschikt over vele raampartijen, lichtspotjes en creëert een ruim gevoel wat het erg mooi en lichtrijk maakt. Aansluitend is er de open keuken.
Deze keuken is voorzien met toestellen van hoge kwaliteit en voldoende kastruimte. Verder in de nachthal kan u de badkamer en vier slaapkamers terugvinden. In de prachtige masterbedroom is er aansluitend een inloopdressing die enorm praktisch is.
Aan de achterkant van de woning ligt er een prachtig terras die bereikbaar is via het grote schuifraam in de leefruimte. Het terras geniet van veel zon en is uitgerust met een automatische zonneluifel. Het bijgebouw is ingedeeld als berging, garage overdekt terras en poolhouse.
De eyecatcher van de tuin is toch wel het zwembad met elektrische rolluik die het water opwarmt. Met enkele opfrissingswerken kan er al veel meerwaarde gecreëerd worden.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.

Get in touch