House for sale

3 bedrooms 260 square meters

Immoweb code : 7323752

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
260 square meters livable space
980 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een knappe villa voor je gezinnetje? In de Beskensstraat in Zonhoven staat eentje te koop. De villa heeft knappe ruime ruimtes met een zonnige lichtinval en een zuidelijke tuin. Boven vind je drie zeer grote slaapkamers en een badkamer die spreekt tot de verbeelding. Bovendien is deze villa volledig instapklaar, alles is tiptop in orde!

De woonkamer van de woning is indrukwekkend. Prachtige grote ramen kijken uit op de tuin. De woonkamer is in feite één grote leefruimte met salon, eetkamer en prachtige open keuken. De oppervlakte van dit geheel is maar liefst 75 m2. Een schitterende plek, waar je maar al te graag zal vertoeven! Je geniet hier trouwens van vloerverwarming. De keuken van de woning is zeer modern. Ze heeft een prachtig werkblad en een tof keukeneilandje, zodat je altijd kookt met uitzicht op je zonnige tuin. Aansluitend aan de keuken vind je een praktische berging, ideaal voor de wasmachine en droogkast en wat extra opbergruimte. Vervolgens vind je de inpandige garage en een ruime kelder. Terug in de inkomhal vind je een extra ruimte die momenteel is ingericht als bureaukamer (12,5 m2). Je zal hier graag studeren, je geniet hier namelijk van een knap uitzicht!

Grote schuifdeuren in de keuken brengen je van binnen naar buiten. Allereerst kom je op het mooi aangelegde terras. Een gedeelte van het terras is overdekt, zodat je ook beschut tegen regen of felle zon lekker buiten kan zitten. De

Get in touch