House for sale

545000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11322744
Immoweb code : 11322744

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
895 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In Zuidschote op 10 min rijden van Ieper treffen we deze instapklare Villa in landelijke stijl met LOODS van 160m² aan waar je kan genieten van de rust en ruimte.
Deze woning is gelegen op een zuidwest gericht perceel van 895m².

De indeling van de woning is als volgt. Via de inkomhal komen we terecht in de gezellige woonkamer met eet- en zitplaats voorzien van houtkachel . Aansluitend vinden we de volledig ingerichte keuken met eetplaats terug, hier heb je via de grote raampartijen een prachtig open zicht over de tuin. Er is tevens een slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping en de badkamer vinden we terug op de voute. Deze werd volledig vernieuwd en is voorzien van lavabomeubel, toilet en inloopdouche. Op het eerste verdiep komen we via de ruime nachthal bij 2 volwaardige slaapkamers, een aparte dressingruimte en een ruime geïsoleerde zolderruimte waar je nog verschillende kamers kan bijmaken.

Buiten kunnen we in alle rust genieten vanop het prachtig overdekt terras en het aansluitend zonnige terras van hieruit hebben we een magnifiek zicht op de zonnige volledig afgesloten tuin. Er zijn aan de woonruimte nog een wasplaats, garage en toiletruimte gekoppeld allen toegankelijk via de achtergevel.

In de tuin staat nog een loods van 160m². Deze is deels afgesloten en deels open als carport ( mag volledig afgesloten worden )

Kosten nog moeite zijn hier gespaard, want dit is nog niet alles!
Zo is de woning voorzien van zonnepanelen goed voor maar liefst 10.000 kWh en i

Get in touch