House for sale

344000€

3 bedrooms 214 square meters

Immoweb code : 10724934
Immoweb code : 10724934

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
214 square meters livable space
165 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Dit prachtige project bevindt zich op een rustige ligging nabij het centrum van Zwevegem. Op wandelafstand vinden we een slager, verschillende bakkers, restaurants, supermarkten. Ook de lagere en middelbare school en het sportcentrum zijn gemakkelijk te bereiken.
Verder is er ook een vlotte verbinding naar de E17.

Het gaat om 6 energiezuinige woningen met een moderne architectuur. Er werd gekozen voor een strakke stijl afgewerkt met een houten gevelbekleding in afrormosia.
Energiezuinigheid werd heel hoog in het vaandel gedragen bij dit project. De woningen beschikken over aluminium ramen en alle beglazing is superisolerend. Ook de muren, vloer, en het dak werden uitvoerig geïsoleerd.
Iedere woning beschikt over een regenput van 10 000l.

We betreden de woningen via de ruime inkom met plaats voor vestiaire. Zo komen we in de ruime en lichtrijke leefruimte. Dankzij een vide boven de keuken, komt het daglicht steeds goed tot zijn recht. Dit zorgt samen met het grote schuifraam ook voor een spectaculair ruimtegevoel. Er werd gekozen voor een kwalitatieve keuken met kookeiland en hoogwaardige materialen. Bij tijdige beslissing kan bovendien rekening gehouden worden met uw persoonlijke voorkeuren om de keuken nog meer aan te passen aan uw smaak.

Verder vinden we op het gelijkvloers nog een apart toilet, een berging met wasplaats en de ruime garage.
Via de beuken trap komen we op de verdieping. Hier vind

Get in touch