House for sale

900000€

7 bedrooms 420 square meters

Immoweb code : 11033974
Immoweb code : 11033974

Overview

7 bedrooms
3 bathrooms
420 square meters livable space
5408 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze grote eigendom bestaat uit drie woningen (eentje voormalig handelshuis) met elk hun eigen keuken, leefruimte, badkamer en slaapkamers op een groot terrein. Meer dan genoeg ruimte voor een groot gezin of zelfs voor het creëren van een kangoeroewoning. De woning is gelegen in agrarisch gebied en beschikt over een prachtige tuin met een perceeloppervlakte van 5408.00 (stuk weide ernaast inbegrepen).

Daarnaast beschikt de woning over een carport, uitweg, weide, tuinhuis, paardenstal, hobbyruimte en zelfs een eventuele handelsruimte. De nutsvoorzieningen zijn voor alle drie de entiteiten gescheiden, verwarming op mazout.

Voor wie regelmatig bezoek ontvangt, is er geen gebrek aan parkeerplaatsen gezien de lange oprit en de carport. De woning biedt dus niet alleen veel ruimte binnen, maar ook buiten. Met zoveel ruimte en faciliteiten is deze woning een unieke kans die niet snel voorbij zal komen.

Ideaal voor een veearts, een zelfstandige die graag zijn woonst naast zich heeft, een dierenverzorger, therapie met dieren, hondensalon, schoonheidsspecialist etc...
Of voor families die graag samen wonen maar toch apart :-)

Get in touch