House for sale

750000€

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 11172218
Immoweb code : 11172218

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
5504 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige hoeve in Zwevegem is een unieke kans voor wie op zoek is naar een rustieke, landelijke leefomgeving. De hoeve is omringd door uitgestrekte weiden en biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende platteland.

Deze eigendom bestaat uit:
De gelijkvloerse woning, met 2 slaapkamers en leefruimte, berging en met surplus een keuken en badkamer. Verder beschikt deze woning over een volledige zolderverdieping als opslagruimte.

De hoeve beschikt daarnaast over verschillende bijgebouwen, waaronder diverse opslagplaatsen, stallen en schuren. Deze ruimtes bieden 1001 mogelijkheden voor wie op zoek is naar een plek om te klussen, werken of hobby's uit te oefenen.

Buiten is er voldoende ruimte met een zeer charmant binnenplein waar kinderen kunnen spelen en volwassenen kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht.

De hoeve is gelegen in een landelijke rustige omgeving in een doodlopende straat, maar toch op korte afstand van alle voorzieningen die u nodig heeft.

Extra: functiewijziging naar residentieel wonen werd goedgekeurd (momenteel nog in beroepsperiode).

Kortom, deze charmante hoeve in Zwevegem biedt een unieke kans om hier uw dromen te realiseren. Meer info? Plan snel uw bezoek in.

EPC 1080,00 kWh/m²/jaar - UC: 2832032
(REF: SD/24034/K)

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaa

Get in touch