House for sale

249000€

2 bedrooms 139 square meters

Immoweb code : 11257374
Immoweb code : 11257374

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
139 square meters livable space
254 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze gezellige en goed onderhouden woning bevindt zich in hartje Zwevegem, waar winkels, openbaar vervoer en ontspanning zich op fiets- en wandelafstand bevinden!

U komt de woning binnen in de aparte inkomhal die u onmiddellijk leidt naar de lichtrijke leefruimte. Hier werd een eetplaats en zithoek voorzien. In de zithoek is het extra gezellig genieten met de inbouwcassette. De ruime open keuken is voorzien van heel veel kastruimte en alle nodige apparatuur. Ook in de keuken is er voldoende ruimte om een eetplaats te voorzien. Als extra stockageruimte vlakbij is er de droge kelder. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een toilet, zorgvuldig afgesplitst van de badkamer. In de badkamer is er een lavabo in meubel, aansluiting voor de wasmachine en een douche voorzien.

De onderhoudsvriendelijke tuin is zuidwest gericht. Hier is het op elk moment van de dag aangenaam vertoeven dankzij de 2 terrassen! Op het einde van de tuin bevindt zich de garage en bijhorende uitweg!

Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers. Dankzij de vaste trap naar de zolder kan hier vlot een 3de ruime slaapkamer ingericht worden.

PLUSPUNTEN:

+ Geen renovatieplicht

+ Garage met uitweg

+ Goed onderhouden woning

+ Steenput en regenwaterput

Get in touch