House for sale

149000€

3 bedrooms 113 square meters

Immoweb code : 11239007
Immoweb code : 11239007

Overview

3 bedrooms
113 square meters livable space
167 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze betaalbare woning in de Kapellestraat in Moen is een ideale kans voor starters die hun eerste thuis zoeken of een investeerder op zoek naar een investering die goed in de markt ligt, dit dankzij troeven zoals mooi tuin, 3 volwaardige slaapkamers, nabij faciliteiten, ... .
Sta mij toe u eens mee te nemen doorheen de woning;
Bij het binnenkomen door de inkomhal komen we terecht in de leefruimte, bestaande uit een zithoek en eetplaats. Aanpalend aan de eetplaats bevindt zich de goed uitgeruste keuken met lichtkoepel wat zorgt voor heel wat natuurlijk licht. Achteraan de woning bevindt zich de badkamer uitgerust van lavabo en bad, ook zit hier de aansluiting voor een wasmachine. Verderop de gang vinden we dan het aparte toilet. Achteraan de woning vinden we de gezellige doch ruime tuin.
Op het eerste verdiep vinden we twee volwaardige slaapkamers en een vaste trap naar de zolderverdieping waar ook een volwaardige slaapkamer te vinden is.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Met enkele opknappingswerken kunt u van deze woning uw nieuwe knusse thuis maken.
Interesse? Aarzel niet en plan een bezoekje in met Norman 0479/402484

Get in touch