House for sale

299500€

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11169887
Immoweb code : 11169887

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
174 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Halfopen nieuwbouwwoning gelegen in een kleinschalige verkaveling 'Behaegelstraat' gelegen langs de Zeswegestraat 26+ te Zwevezele.

LOT 5:

Landelijk en rustig gelegen, nieuw te bouwen halfopen woning die voldoet aan alle hedendaagse comfort en eisen (oa. zonnepanelen, epeil 30, ventilatie, regenput enz.)

Op de loten 5 & 6 wordt een landelijk ogende koppelwoning gebouwd met 2 bouwlagen en dak.

De vergunde bouwplannen en lastenboek op aanvraag.



De koper heeft nog inspraak in de stijl en afwerking van de woning voor zover deze zaken nog niet werden vastgelegd door vergunning of bestelling van materialen!



INDELING:

- Op het gelijkvloers op het gelijkvloers omvatten de woningen een inkom met toilet en trap naar de 1everdieping. De woonkamer heeft achteraan een zithoek met open zicht op de tuin, aan de voorzijde van de woning een open keuken, en tussen beide ruimtes is er plaats voor een eetgedeelte. Verder is er op het gelijkvloers ook een berging en beschikken deze woningen over een carport.

- Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo en afzonderlijk toilet. De zolder in de nok is bereikbaar via een uitklapbare zoldertrap.



PLUSPUNTEN:

+ Rustig ligging

+ Regenput, zonnepanelen, epeil 30, ventilatie enz.

+ Keuze naar afwerking

+ ...

Bel vandaag nog voor de plannen en/of meer informatie!



Lot 5 - 6 - 9 zijn nog beschikbaar.

Get in touch