House for sale

395000€

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 10904101
Immoweb code : 10904101

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
130 square meters livable space
460 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze charmante woning heeft onlangs een grondige renovatie ondergaan en is nu klaar om nieuwe eigenaars te verwelkomen.

De indeling is als volgt. Een inkomhal waar er een gastentoilet aanwezig is. Via de glazen deur komt u in de open leefruimte terecht. De gezellige living is voorzien van een pelletinbouwhaard. Deze kachel is de hoofdverwarming en kan ook via een app bediend worden. De aanpalende eetkamer wordt natuurlijk verlicht door een schuifraam en lichtkoepel. De open keuken met zicht op de tuin is voorzien van alle comfort. O.a. vaatwasser, combi-oven, grote ijskast, werkblad op hoogte en veel opbergruimte. Naast de keuken is er een uitgeruste berging met aansluiting voor wasmachine op hoogte. De inpandige garage is toegankelijk via een automatische poort.

Via de brede trap in de leefruimte, komt u op het eerste verdiep waar zich 3 slaapkamers en 1 badkamer bevinden. In een van de kleinere slaapkamers is er een luik voorzien die toegang bied tot een opbergzoldertje. De grotere slaapkamer geeft een extra ruimtelijk gevoel door het opengewerkte plafond. De lichtrijke badkamer is voorzien van 2 lavabo's,toilet en regendouche.

De aangelegde tuin heeft een ruim terras en er is ook een regenwaterput aanwezig. De bouwgrond is momenteel mee in de tuin betrokken, maar biedt dus ook mogelijkheid tot uitbreiding.

De mooie mix tussen natuur en het stadsleven dichtbij, een ideale locatie voor deze woning.

Neem vandaag nog contact op om deze prachtige HOB te bezichtigen!

Get in touch