House for sale

379000€

4 bedrooms 194 square meters

Immoweb code : 11293083
Immoweb code : 11293083

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
194 square meters livable space

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Mooi gerenoveerd huis met 4 slaapkamers, grote achterbouw, 2 parkeerplaatsen, tuin en 2 terrassen
Authenticitieit meets hedendaags comfort, en dat start al in de inkomhal met achteraan een berging en een gastentoilet. Rechts van de hal stap je de nieuwe, moderne leefkeuken aan de straatzijde binnen. Denk: twee volwaardige kastenwanden en een groot eiland om aan te zitten met naast het eiland een eetruimte. Van hieruit loop je naar achter, het vernieuwde aangebouwde gedeelte in: een grote, gezellige leefruimte op een doorlopende parketvloer met zicht op de grote tuin, dankzij de kamerbrede schuiframen hier.
Op het ruime, betegelde terras - met aansluiting voor water en elektriciteit - zet je met gemak een grote buitentafel, en de tuin erachter meet maar liefst 100 m². Helemaal achteraan heb je nog twee praktische tuinhuizen, en een poortje dat uitgeeft op twee parkeerplaatsen.
De eerste twee slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, eentje vooraan met een originele plankenvloer, sierschouw en rolluiken en eentje achteraan, met een extra troef: een dakterras dat uitkijkt op de tuin, dat je nog helemaal naar wens kunt inrichten. De grote, moderne betegelde badkamer bevindt zich tussen de kamers. Aan de straatzijde heb je bovendien nog een aparte wasruimte met aansluiting voor was en droog, handig!
Op de tweede en bovenste verdieping heb je tot slot nog twee grote slaapkamers in de nok.

Voor meer info: https

Get in touch