House for sale

495000€

3 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 11328896
Immoweb code : 11328896

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
157 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Energiezuinigewoning (157m²) met 3slaapkamers en tuin in Zwijndrecht, renovatiejaar 2024
Locatie:
Zeer ruime, uiterst energiezuinige woning, uitgerust met 3 slaapkamers, op een mooi perceel! Dankzij combinatie van zonnepanelen, ventilatie type D, HR+ beglazing in PVC profielen, isolatie, regenwaterput scoort deze woning een energielabel A en hierdoor futureproof!
De woning is gelegen in een straat te Kruibeeksesteenweg 49 in Zwijndrecht met een vlotte verbinding richting E17 richting Gent en Antwerpen.
Vlot bereikbaar naar handelszaken en scholen.
Beschrijving:
Via de inkomhal met gastentoilet en berging komt men in de woonkamer. Verder komen we in de eetplaats met de ruime, open keuken met kookeiland en zicht op de tuin.
Op de eerste verdieping, bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom . De badkamer is uitgerust met een badkamermeubel, inloopdouche en toilet. Via de nachthal, en vaste trap, is de volledig afgewerkte zolderruimte toegankelijk. Deze kan gebruikt worden voor extra slaapkamers/hobbyruimte.
De verkoop geschiedt onder Registratie (3%) .
Bijzonderheden:
- EPC A
- Zonnepanelen
- renovatiejaar 2023
- bewoonbare oppervlakte 157m² cfr. EPC
Verkoop onder registratie 3%
Bent u op zoek naar een huis of ander vastgoed te koop in Zwijndecht? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaa

Get in touch