Industrial premises for rent

1350€ per month

200 square meters

Immoweb code : 11369041
Immoweb code : 11369041

Overview

200 square meters livable space

Description

Industrial

Sorry, there is no English translation. Ideaal multifunctionele nieuwe bedrijfspand te Sint-Truiden.
Dit multifunctionele nieuwe bedrijfspand is gelegen op het Industrieterrein Terbiest te Sint-Truiden, langsheen de Hasselsesteenweg kort bij de N80. Het aangeboden gedeelte betreft de hal 004 van het gebouw en de ingang via voorkant naar de ingerichte kantoor ( mezzanine ) + sanitaire ( gelijkvloers) en werkplaats met een oppervlakte van 230 m2 geïntegreerd met een sectionaal poort. Er is aan de buitenzijde voldoende ruimte voor de nodige parkeerruimten. De hal is uiterst geschikt voor een ambachtelijke-, nijverheid- of productie activiteit alsook voor de opslag van goederen. Het pand is onmiddellijk beschikbaar. Terbiest is een centrale en goede locatie en dicht bij een goede verbinding met de N80: Hasselt - Sint-Truiden – Tienen.
De extra grote troeven zijn de ligging - een laadpaal – 20 zonnepanelen – Code klavier – airco in het kantoor – camerabewaking op het terrein en natuurlijk ook de sfeer op deze site.
De huurprijs is 1.350 € / maand en 50 €/maand provisie.
Heb je interesse in dit vastgoed? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een bezichtiging! 011 70-29-70 - [email protected]

Get in touch