Industrial premises for sale

725000€

1080 square meters

Immoweb code : 11206557
Immoweb code : 11206557

Overview

1080 square meters livable space
965 square meters of land
€ 671.00 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Polyvalente bedrijfshal/magazijn met kantoorruimte in Alken. 

Dit goed uitgerust bedrijfsgebouw met kantoren op een perceel van 9a 65ca heeft een oppervlakte van 1.080 m² en is ingedeeld als volgt: 
Gelijkvloers (540m²) : inkom/onthaalbalie, magazijn, 2 aparte toiletten, magazijn met vrije hoogte van ca. 2,85m en 2 sectionale poorten. De bedrijfshal is bruikbaar als één grote ruimte of kan opgedeeld worden met aparte toegangen.
Verdieping (540m²) : ontvangstruimte met landscape, kitchenette, 2 aparte toiletten, bureel, directiebureel, vergaderlokaal, berging, archief, keuken met refter en grote landscape met nooduitgang. Ook op de verdieping zijn aparte toegangen mogelijk en kunnen wanden gemakkelijk verwijderd worden.

Het gebouw is zeer goed uitgerust met onder meer koel- en warmte units in de kantoorruimtes die apart kunnen aangestuurd worden.

Compartimenteerbaar! Kan zowel gelijkvloers als op verdiep opgedeeld worden zodat er verschillende activiteiten kunnen of een gedeelte voor eigen gebruik en voor verhuur.

Op het verdiep kan eventueel een concièrge woning/loft gemaakt worden.

Deze zeer goed uitgeruste, compartimenteerbare bedrijfshal met kantoren kent een ideale ligging op het industrieterrein in Alken, vlakbij belangrijke toegangswegen, het station en een vlotte verbinding met de E313. 

Get in touch